Str. Băilor 22-24, Ocna Sibiului, Jud. Sibiu

13.4 km de Aeroport Sibiu

Evenimente

Oferta de PRIMAVARA 8-10 martie 2024

Ia parte la magia zilei de 8 Martie cu oferta noastra speciala pentru doamne si domnisoare!

Know more

Oferta de PASTE

De Paște, experimentează răsfățul și liniștea in Complexul Jasmine din Ocna Sibiului! Descoperă oferta noastră specială de sărbătoare ce include excursii si activități captivante pentru cei mici.

Know more

Oferta de Ziua Copilului

Anul acesta, ne bucurăm de o vacanță poveste la început de iunie: ziua de sâmbătă, 1 iunie – o asezam intr-un context plin de zambete, soare, excursii si ateliere special concepute pentru copii si parinti.

Know more

Voucher Cadou

Voucherele cadou pot fi folosite în cadrul Complexului Jasmine pentru servicii de cazare, masă și spa, sau piscina outdoor în baza unei rezervări efectuate în prealabil. Valabilitatea voucherului este de 12 luni din momentul achiziționării.

Know more

Oferta Grupuri

Complexul Jasmine – Hotel Helios ***, Hotel Salinas ** si Restaurantul Jasmine – va sta la dispozitie pentru oferte personalizate dupa bugetul si dorintele dvs.

Know more
Sala de conferinte complet utilata Acces la internet/wi-fi in tot complexul Parcare in incinta complexului Teren de tenis cu tartan Teren de volei cu nisip Tenis de masa Piscina interioara, sauna Piscina exterioara pe timpul verii

City break

„Marea Ardealului”, este o destinație turistică deosebită situată în inima Transilvaniei, în apropiere de Sibiu. Așezată într-un peisaj pitoresc, dominat de frumusețea naturii și de aerul sărat al lacurilor saline, Ocna Sibiului este recunoscută pentru beneficiile sale terapeutice și pentru atmosfera sa liniștită și relaxantă.

Know more

Weekend Romantic

Weekend Romantic

Sa ne aducem mereu aminte de lucrurile cu adevarat importante din viata noastra. Sa punem din cand in cand stop si sa ne luam un ragaz de liniste, tandrete si timp pentru “noi”. Va invitam in Complexul Jasmine – pentru a petrece momente de calitate, zambete si trairi frumoase, momente de răsfăț în doi. Cadoul de care sufletul nostru are atata nevoie.

Know more

Oferta Corporate

Oferte Corporate 2024 – Transformam evenimentele corporate in experiente de neuitat pentru angajatii si colaboratorii dumneavoastra!

Know more

Oferta Cununie

Oferte speciale pentru cununie! Fie ca visezi la un garden party in lumina misterioasa a apusului, la momente magice la marginea piscinei sau langa padure, sub cerul instelat – Jasmine Events este acel loc unde visele devin realitate.

Know more

Oferta Botez

Oferte speciale pentru evenimentul unic din viata celui mic! „Tot ce leaga cerul de pamant este frumos: curcubeul, roua diminetii, ploaia de stele, fulgii de zapada dar cel mai frumos este zambetul unui suflet nou si pur inconjurat de dragoste … „

Know more

Oferta Nunta

Oferta pentru evenimentul vostru special! Jasmine Events este o oaza de frumos, verdeata si liniste in mijlocul naturii, cadrul perfect pentru un eveniment asa cum ai visat.

Know more

Oferta Banchete

Oferte speciale pentru evenimentele vietii de elev/student! Banchetul este evenimentul special din viata oricarui tanar ce marcheaza sfarsitul unei etape a vietii si inceputul unei noi calatorii.

Know more